Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een speciale periode, waarin de moeder verantwoordelijk is voor haar eigen gezondheid, maar uiteraard ook voor die van haar baby. Een gezonde baby begint bij de gezondheid van de moeder. Vanuit de Ayurveda moeten zwangere vrouwen met zachtheid behandeld worden, door alle hormonen zal zij namelijk extra gevoelig zijn voor emoties. Een zwangerschap in harmonie heeft een gunstige invloed op de foetus zodat het op een optimale manier kan ontwikkelen en groeien.

Ontspannen zijn is dus een grote factor hierin. Traditioneel wordt in India de zwangere vrouw veel gemasseerd, ook na de bevalling. Het zenuwstelsel wordt hiermee gekalmeerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Door het gebruik van olie én het stimuleren van de bloedsomloop door de massage, blijft de huid soepel en is de kans op striemen minder.

De massage wordt in zijligging gegeven. Met ondersteuning van kussens kun je zo heerlijk ontspannen en genieten van de massage. Na de behandeling kun je bijkomen meet een kopje thee.