Nieuws

                                                                                                                                                                          1 december 2018

Het is weer december! Gezelligheid, lichtjes, kaarsjes en vaak ook veel afspraken en veel eten. Dit kan een stressvolle maand zijn door de vele prikkels die dit met zich mee brengt. Met het voorbereiden van alle etentjes en de vele bezoeken blijft er weinig tijd over om te ontspannen. Boek daarom een massage bij Lotus Touch en krijg er gratis 2 yogalessen in januari bij! Zo kun je heerlijk ontspannen 2018 fijn afsluiten én start je het nieuwe jaar goed met Yoga! Kun je dat goede voornemen vast afvinken;-)

 

Nieuwe yoga lessen starten 5 november!                                                                                                               24 oktober 2018

Het was een geweldige zomer met wekelijks buiten lessen waar we van genoten hebben in Park Randenbroek, maar nu is het tijd om naar binnen te gaan. De locatie? Een mooie, sfeervolle ruimte bij Life Force Fitness aan de Zielhorsterweg 73 

Op maandag avond van 19.00 tot 20.00 gaan we Hatha Yoga beoefenen (Saswitha vorm, onderaan meer informatie over deze yoga vorm). Naast de yoga houdingen beoefenen we ook adem- en ontspanningstechnieken en zelfmassage. Ben jij geïnteresseerd maar twijfel je nog of het wat voor je is? Geef je dan nu op voor de introductie cursus van 6 lessen. Tijdens deze lessen maak je kennis met Hatha Yoga en kun je ervaren of jij je er prettig bij voelt. Na de les is er nog een kopje thee en wat lekkers voor de liefhebber. Yoga matten, meditatiekussens, dekentjes en kussentjes zijn aanwezig, neem een grote handdoek mee voor op de mat.

Wanneer: 5 november t/m 10 december 19.00-20.00

Waar: Zielhorsterweg 73

Kosten: €57,24 (incl. 6% btw) voor 6 lessen

 

 

Read more ...

Yoga in het park                                                                                                                                                            22 juni 2018

Deze zomer geef ik op dinsdagavond 19.15-20.30 of zaterdagochtend 08.45-10.00 yoga les in Park Randenbroek. Buiten yoga beoefenen is erg fijn, de natuur, de rust en buitenlucht zorgen voor een extra ontspannen gevoel.

Kom in verbinding met jezelf, de natuur en elkaar in deze yogales in het Park! In 5 kwartier bewegen we het hele lichaam, kom voelen wat dit met je lichaam en geest doet. Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te kunnen doen. Neem je mat, dekentje/vest en sokken mee.

Houd www.facebook.com/LotusTouchAmersfoort in de gaten om op de hoogte te blijven van de lessen, je kunt je hier ook aanmelden door jezelf op ‘aanwezig’ te zetten. Tot in het park!

Workshop yoga voor fietsers tijdens Keistad Fietsfestival!                                                                                         23 augustus 2018

In het profpeloton hoor je het steeds vaker. Laurens ten Dam, Maarten Tsjalligi: wanneer ze niet op de fiets zitten, beoefenen ze yoga om hun lijf sterk maar ook soepel te houden en zo hun fietsprestaties te verbeteren. Kom ervaren wat dit voor jou kan doen bij deze kennismakingsles yoga voor fietsers. Door je houding op de fiets en de kracht die je van je benen vraagt kunnen je spieren verkorten waardoor je rugklachten kunt krijgen, ook spanning in de schouders en nek is een veel voorkomende klacht. In drie kwartier bewegen we het hele lichaam met aandacht, je wordt bewuster van je lichaam en verlengd je spieren. Deelname is gratis! Trek makkelijk zittende kleding aan.

Het Keistad Fietsfestival vindt plaats van 11 t/m 14 oktober, meer informatie over dit festival: https://www.facebook.com/KeistadFietsfestival/ De workshop is op 13 oktober, tussen 13.00 en 16.00 geef ik 3 lessen in Het Lokaal: https://www.facebook.com/hetlokaalbv/ 

01-05-2018

Hoera! Lotus Touch viert haar 1 jarig bestaan!

Een jaar geleden trok ik de stoute schoenen aan om Lotus Touch op te starten. Een spannend en heel leuk moment, inmiddels een jaar geleden en wat is het gaaf om terug te kijken. Veel geleerd, mooie mensen ontmoet en gemasseerd. Ook zijn er nieuwe massagevormen toegevoegd aan het aanbod om mijn klanten nog meer aan te kunnen bieden. Zo volgde ik de cursussen  zwangerschapsmassage en  Yoga Massage. Informatie over beide vind je terug onder 'behandelingen'. Verder ben ik begonnen met het lesgeven in Yoga. Van de 4 jarige opleiding rond ik nu het tweede jaar af, een jaar welke in het teken stond van lesgeven. Daarom begon ik met invallen voor andere yoga docenten en kwam er zo achter hoe leuk ik het lesgeven vind! Hier ga ik zeker mee door en wil ook eigen groepen beginnen, hierover later meer! We hebben dit voorjaar afscheid genomen van de prachtige locatie Coelhorst, maar gelukkig vond ik in een nieuwe massageruimte. We ruilen de weilanden van Hoogland west in voor een centraler gelegen plek in de wijk Schothorst. Ik kijk ernaar uit je hier te ontmoeten!

Omdat Lotus Touch jarig is krijg je de hele maand mei maar liefst 15% korting op elke behandeling! Bel, mail of WhatsApp me gerust als je meer wilt weten of om een afspraak te maken.

Liefs,

Katerina